Dr. Dókáné Szekér Ilona
Természetgyógyász tanácsadó, oktató
A táplálkozás legtermészetesebb módja, ha követjük az évszakok változását.
Részletek
Van aki applikációval figyeli, van aki ösztönösen jól érzi, hogy szomjas.
Részletek
Hogyan nyerjük vissza energiánkat? Magammal vihető sós csemegék:
Részletek
Nekünk kell akarnunk! Fontos, hogy a saját döntéseink vezessenek, ahelyett, hogy mások hajszoljanak bele.
Részletek
Kérdés: Tudatosan igyekszem étkezni, viszont azok az ételek, amelyek nem hizlalnak és nem egészségesek, számomra nem finomak, nem adják meg az étk...
Részletek
Fogyókúra alatt elbizonytalanodhatunk, hogy az állítás igaz-e.
Részletek
Mit hoz nekünk a január, a decemberi túlkapások után?
Részletek
A legjobb fogyókúrás kérdés decemberben, a magvak fogyasztásáról szólt.
Részletek
Az emberek ma már egyre tudatosabban étkeznek, ehhez írtam néhány ötletet.
Részletek
Az évszakonkénti méregtelenítés fontos a krónikus fáradtság felszámolásában.
Részletek
Szeretettel meghívok minden érdeklődőt, december 3-án a a MagNet Házban tartott előadásomra. Az előadás témája a szenvedélybetegségek.
Részletek
Az évszakok szerinti étkezésben a március a böjti ételeket, vagy a speciális méregtelenítést jelenti.
Részletek
Főzzünk együtt tejmentes ételeket gyakorlott természetgyógyásszal Diósdon! Laktóz- és tejfehérje érzékenyek számára ideális ételek elkészítése a p...
Részletek
A testünkben leghatalmasabb energia felett a máj rendelkezik.Sokrétű feladata van,zsíranyagcsere, koleszterin csökkentés, és az epetermelés, vitami...
Részletek
Aki követi az évszakok változását az étrendjével is,egészségesebben étkezik.Gazdag szakirodalma van ennek, az a sikeres, aki életvitelébe be tudja ezt illeszteni.Az eredmény jobb közérzet, friss, újító gondolatok, estleg néhány kiló mínusz a testsúlyunkban.
Márciusban fogyasszunk babféléket, zellert, répaféléket, lencsét, borsót.Ízesítsük fokhagymával,friss hagymaszárral.Tálaláskor vágjuk bele a petrezselyem zöldjét.A túrót friss füvekkel keverjük, úgymint gyermekláncfűvel,csalánnal, cickafarkkal, mentával, sóskával, így gyógyító eledelt kapunk.Friss gyümölcs híján marad az alma, és a szárított gyümölcsök.Hidegebb napokon jó hatású a zabpehely, zabkása.
A téli időszak alatt kalóriadús ételeket fogyasztottunk, azonban a tavasz a szervezet újjászületése is Alkalmazzuk magunkra a természet törvényeit, és a testünk elégedett lesz!
Még nem szólt hozzá senki!
* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!